Saturday, 31 December 2011

Bye Bye 2011, Hello 2012..

0 comments
Reactions: 
Goodbye 2011, Welcome 2012.......tak lama lagi kita bakal meninggalkan 2011 yang penuh dengan kenangan manis maupun pahit. Bagi saya, banyak kenangan pahit dan manis yang dilalui tapi rasanya lebih banyak manis kot ( Syukur.....). Mengenali seorang sahabat selama 3 tahun ,  tahun ni berjumpa itupun tanpa dirancang..dari segi kewangan, syukur,tahun ni rezeki agak murah, tak lupa juga kenangan ke Bandung bersama Haiza beserta peminat2nya yg lain....terlalu banyak nak dikongsikan disini. Cinta??? Belum jumpa lar...sob sob sob... Pendek kata tahun 2011 banyak kenangan manis yg dialami. Syukur sangat2.

You all macam mana? Azam dah tercapai ke belum? Kalau belum, bawalah ke tahun hadapan. Seperti lazimnya, bila tiba new year eve, masing2 ada rancangan masing2. Tahun ni saya hanya memilih utk bbq bersama dengan keluarga kakak saya ....boleh dikatakan house warming juga lar sebab diaorang baru pindah rumah baru...

Oklah, kalau ada tersilap kata dan terkasar bahasa, harap dimaaf kan ye.. Semoga tahun 2012 akan membawa kesejahteraan kepada kita, murah rezeki, sihat tubuh badan. Tak kisah lah apa fengshui nak kata, yang penting kita kena kuat berusaha dan berdoa dan yakin padaNYA. Selamat tahun baru 2012....jumpa lagi.







Saturday, 24 December 2011

Krismas deco di NBT-2011

0 comments
Reactions: 
Seperti tahun-tahun yg sudah, tahun ni NBT membawa tema Candy Village..NBT, ialah sebuah agen bagi kereta2 Toyota yg ada kat Brunei Darussalam. Setiap kali ada perayaan Tahun Baru Cina, Hari Raya dan Krismas, memang ada saja buah tangan diaorang buat utk dipamerkan utk pengunjung dalam maupun luar negara. Tibanya Krismas bereti tak lama lagi kita akan menyambut kehadiran tahun 2012. Jom layan gmbr2 Krismas kat bawah ni....








Friday, 2 December 2011

Birthday ku 2011

0 comments
Reactions: 
Masa yang ditunggu oleh setiap orang adalah....harijadi diri sendiri selain daripada anniversary. Tahun ni agak spesel juga kerana dapat seutas jam Toy Watch daripada seorang sahabat ( u know who you are ). Warna putih pula tu....memang unik lar.Tak lupa juga t-shirt Sir Charlie Chaplin tu. Selebih tu, ada lah hadiah untuk diri sendiri. Dalam ni cermin mata ada tiga....sebenarnya ada 4 cermin mata baru tapi yg satu belum ambik lagi. Yang tu beli kat Parkson Miri. Kononnya mereka adalah satu-satunya kedai yang terpilih untuk cermin mata bagi Tag Hueur. Cermin mata yang satu ni ialah frameless. Rasanya dah cukup utk koleksi tahun ni. Tahun depan lain cete pula hehe...