Friday, 2 December 2011

Birthday ku 2011

Reactions: 
Masa yang ditunggu oleh setiap orang adalah....harijadi diri sendiri selain daripada anniversary. Tahun ni agak spesel juga kerana dapat seutas jam Toy Watch daripada seorang sahabat ( u know who you are ). Warna putih pula tu....memang unik lar.Tak lupa juga t-shirt Sir Charlie Chaplin tu. Selebih tu, ada lah hadiah untuk diri sendiri. Dalam ni cermin mata ada tiga....sebenarnya ada 4 cermin mata baru tapi yg satu belum ambik lagi. Yang tu beli kat Parkson Miri. Kononnya mereka adalah satu-satunya kedai yang terpilih untuk cermin mata bagi Tag Hueur. Cermin mata yang satu ni ialah frameless. Rasanya dah cukup utk koleksi tahun ni. Tahun depan lain cete pula hehe...



No comments: