Sunday, 10 July 2011

Makan2 di ParkCity Miri, Sarawak Part1

Reactions: 

Hai....first of all, terima kasih kerana sudi singgah jap kat blog saya ni....ala...saya budak baru nak belajar, so minta maaf lah kalau byk kekurangan...

Sebagai permulaan, saya nak share dgn you all "happy hours" kitaorang masak dinner kat Miri baru2 ni.

Ini adalah kawalan pos Malaysia




Sampai je kat Miri, kitaorang check in kat Imperial Palace hotel yang letak nya tak jauh daripada Grand Palace Hotel atau club yang tidak kurang femes nya, Cherrie Berries.


Harga bilik ni RM145 semalam. Bersih dan yang paling penting ada WIFI
 
Ni lah mini swimming poolnya...Kena pakai jenis pakaian yang telah ditetapkan






Ada gym...



Ni nak gi yamcha jap sebelum gi dinner



Lepas ni nak share ngan you all apa ada kat ParkCity...tunggu tau..


4 comments:

Anonymous said...

Si yol ahhh...happy berabis

Anonymous said...

haha cecapii usulnya aa. banci ku liat. :p

az said...

imperial hotel.. nice la hotel dia.. harga berpatutan tak??

regard,
ammibear.com

pandakecik said...

Az, harga dia sangat berpatutan..hari tu lupa nak snap2 broucher dia...