Monday, 11 July 2011

Makan2 di ParkCity Miri, Sarawak Part2

Reactions: 
Ha!! ni la ParkCity Hotel ni. Kalau nak tau lokasinya, rajin2 ler google..hehe sowie.... Hotel ni agak sesuai juga sekiranya nak rehat2 time2 hujung minggu....Tak sampai RM200 pun.  Masa sampai kat sini, saya tak melepaskan peluang untuk "klik2" ( practise make perfect kan....). Gmabar sunset ni, personally, i loikeee....



Amacam? ok tak??







Jangan lupa try seafood buffet kat sini yang berharga RM56 seorang...tapi time tu saya tak berapa ada selera nak makan sebab excited sangat nak "klik2" sana sini. Thanks buat members yang sudi jadi model pada malam tu...




Ini lah sebahagian dariapada wajah "kesayangan" hamba .

......emmm tak tau bila dapat gathering lagi macam ni di Miri. Bagi saya, takde aktiviti lain yang boleh dibuat kan Miri selain daripada makan ( seafood especially ) dan clubbing ( opps not for me ...)... Jumpa lagi ^_^



3 comments:

az said...

makan makan jer ke pandakecik... tempat-tempat yg menarik tak ada yer... (n_n)

ammibear.com

pandakecik said...

masa tu kitaorang tak plan nak gi mana2...motif memang MAKAN..hehe..bulan August ni kot ada plan nak gi rainforest resort..tunggu

az said...

waaaaa... bestnyer... nak ikut nak ikut...hahaha (n_n)

regard,
ammibear.com